Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luontaishoidot

massage-1929064_640.jpgflower-1884161_640.jpgphysiotherapy-2133286_640.jpg

Luontoemon kautta voit varata myös luontaishoitoja.

Pauliina Silva tekee rentouttavia shiatsu, aroma- ja vyöhykehoitoja kaksivuotisen luontaishoitajakoulutuksen opiskelijatyönä Mäntsälässä - myös Sysmä ja pääkaupunkiseutu voidaan järjestää. Ota yhteyttä luontoemo (at) luontoemo.fi, niin annamme lisätietoja.

Trager-terapeutti Susanna Helin tekee trager-hoitoja Luontoemon tiloissa. Voit varata hoitoaikoja suoraan Susannalta: susannamaarit.helin@gmail.com.

Shiatsu

Shiatsu on kokonaisvaltainen Japanissa kehitetty kehonhoitomuoto, joka on saanut vaikutteita kiinalaisesta lääketieteestä ja hieronnasta. Kiinalaisen lääketieteen energia eli ki kulkee meridiaaneja pitkin. Akupisteet sijaitsevat näillä meridiaanikanavilla. Kun ihminen on terve, ki liikkuu vapaasti, kun taas tukokset voivat aiheuttaa vaivoja ja sairauksia. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa kehon energioita.

Hoito tapahtuu futon-patjalla pitkälahkeisten ja -hihaisten puuvillavaatteiden päältä. Hoitoon kuuluu energiakanavien paineluhieronta, jalkapohjien, käsien ja pään hieronta sekä venyttelyt.

Lue lisää shiatsusta esimerkiksi täältä.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia hoitaa ihmistä jalkapohjissa olevien heijasteiden kautta. 

Hoito tapahtuu hoitopöydällä. Paljaat jalat ja nilkat hierotaan öljyn avulla.

Lue lisää vyöhyketerapiasta esimerkiksi täältä.

Aromaterapia

Aromaterapiassa käsitellään kevyesti ja lymfaattisesti hieroen jalat, kädet, selkä, vatsa, niska ja kasvot, hoitavaan kasviöljyyn sekoitetulla eteerisellä öljyllä, joka on valittu asiakkaan mieltymyksen ja tarpeiden mukaan.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä. Keho hierotaan pohjaöljyyn sekoitetulla eteerisellä öljyllä.

Lue lisää aromaterapiasta esimerkiksi täältä.

Trager-hoito

Trager-hoitoa suositellaan mm. stressaantuneille, unettomuudesta, lihasjännityksistä, levottomista jaloista sekä selkä-, niska- ja hartiasäryistä kärsiville. Hoito sopii kaikille, myös lapsille ja vanhuksille.

Lisätietoja Trager-hoidoista: trager.fi