Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Pakettimme toimitetaan ympäristöystävällisellä, 100% hiilineutraalilla Posti Green palvelulla.

Toimituskulut

määräytyvät tilauksen yhteydessä valitsemasi toimitustavan mukaan:

 • 5,90 Postin toimipisteestä noudettava paketti
 • 17,90 € paketti kotiinkuljetettuna (Postin Ovelle-paketti)
 • Yli 90,00 € tilaukset ilman toimitusmaksua (Postista noudettava paketti).

Lisäksi:

 • 3,00 € kirje tietyin ehdoin:

Voit valita tämän vaihtoehdon, jos tilauksesi sisältää 1-4 KPL ETEERISIÄ ÖLJYJÄ TAI KUKKATIPPOJA. Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiin postiluukkuun tai -laatikkoon. Kirjeen toimitusaika voi olla pidempi kuin paketin. Kirje ei sisällä lähetystunnusta, joten sen kulkua ei voi seurata.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet noin yhdessä viikossa. Usein tuote tulee jo nopeamminkin. Toimitamme tavaraa toistaiseksi ainoastaan Suomeen.

Maksutavat

Verkkomaksu seuraavilla maksutavoilla:

 • verkkopankissa: Pohjola, Nordea, Sampo Pankki, Pop/Aktia/Säästöpankki/Nooa, Handelsbanken, Tapiola, S-Pankki ja Ålandsbanken
 • maksukorteilla: MasterCard sekä Visa; debit, credit, kuluttaja- ja yrityskortit. Sisältää myös Paypalin.

Verkkomaksuilla maksaminen tapahtuu pankkien ja Luottokunnan omilla suojatuilla sivuilla. Pankki- tai luottokorttitietoja ei tallennu sivuston palvelimelle tai tietokantaan.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Luontoemo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj).

Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj) toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Asiakaspalvelu: 0600 41005 (ark. klo 8-16) (20 snt/min)

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Toimitustapa

Suomen Posti Oyj:n palvelu.

Postista noudettava paketti

 • Palveluun sisältyy sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä jopa saapumispäivänä ja voi noutaa sen heti. Tarvittaessa noutamattomasta lähetyksestä lähetetään muistutusviesti.
 • 6,90 euroa per tilaus

Ovelle-paketti - toimitus kotiin

 • Vastaanottajaan otetaan yhteyttä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. 
 • Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14.00 mennessä.
 • 17,90 euroa per tilaus

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

Tarkemmat verkkokaupan sopimusehdot löytyvät täältä.