Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Pakettimme toimitetaan ympäristöystävällisellä, 100% hiilineutraalilla Posti Green palvelulla.

Toimituskulut

määräytyvät tilauksen yhteydessä valitsemasi toimitustavan mukaan:

  • 6,90 Postista haettuna (Posti Economy) tai
  • 12,90€ kotiinkuljetettuna (Posti Flex)

Yli 90,00€ tilaukset ilman toimitusmaksua.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet noin yhdessä viikossa. Usein tuote tulee jo nopeamminkin. Toimitamme tavaraa toistaiseksi ainoastaan Suomeen.

Maksutavat

Verkkomaksu seuraavilla maksutavoilla:

  • verkkopankissa: Pohjola, Nordea, Sampo Pankki, Pop/Aktia/Säästöpankki/Nooa, Handelsbanken, Tapiola, S-Pankki ja Ålandsbanken
  • maksukorteilla: MasterCard sekä Visa; debit, credit, kuluttaja- ja yrityskortit. Sisältää myös Paypalin.

Verkkomaksuilla maksaminen tapahtuu pankkien ja Luottokunnan omilla suojatuilla sivuilla. Pankki- tai luottokorttitietoja ei tallennu sivuston palvelimelle tai tietokantaan.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Luontoemo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj).

Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj) toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Asiakaspalvelu: 0600 41005 (ark. klo 8-16) (20 snt/min)

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oyj) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Toimitustapa

Suomen Posti Oyj:n (Itella) Economy tai Flex -palvelu.

Economy - Postista noudettava

  • Palveluun sisältyy sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä, sähköpostina tai iPost-kirjeenä. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä jopa saapumispäivänä ja voi noutaa sen heti. Tarvittaessa noutamattomasta lähetyksestä muistutetaan sähköpostitse kaksi kertaa.
  • Palveluun sisältyy pitkä maksuton säilytysaika; saapumisviikko + 2 täyttä kalenteriviikkoa.
  • 6,90 euroa per tilaus

Flex - kotiinkuljetuspalvelu

  • Vastaanottajaan otetaan yhteyttä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. 
  • Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14.00 mennessä.
  • 12,90 euroa per tilaus

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä. Luontoemolla on asiakaspalautussopimus Postin kanssa eli lähetysten palauttaminen onnistuu maksutta kaikissa Postin palvelupisteissä.

Tarkemmat verkkokaupan sopimusehdot löytyvät täältä.