Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Patsuli

Monipuolinen patsuli tuo tasapainoa, kohottaa mielialaa, sopii laihdutukseen ja ihon hoitamiseen.

Jo vuosisatoja hajuvesien valmistuksessa käytetty patsuliöljy jakaa ihmiset kahtia; sen tuoksusta joko pitää tai tuoksu ei ole mieleen sen voimakkuuden ja raskauden takia. Perinteisesti kiinalaisessa lääketieteessä patsulia käytetään yrttinä mm. päänsärkyyn, nuhakuumeeseen, pahoinvointiin, ripuliin ja yleensä vatsavaivojen hoitoon. 

Ihonhoitoon patsuliöljy soveltuu mm. antiseptisyytensä sekä tulehduksiin ja sieniin tehoavuutensa ansiosta erinomaisesti. Sitä voidaan käyttää monipuolisesti esim. sieni-infektioihin, ihotulehduksiin, haavaisen, rasvaisen ja ahavoituneen ihon ja päänahan hoitoon, hilseen ja jalkasienen torjuntaan sekä säilyttämään ihon kimmoisana. 

Patsuliöljy virkistää ja vahvistaa sekä kirkastaa mieltä. Se antaa voimia ja maadoittaa erityisesti liikaa unelmoivia henkilöitä. Rauhoittavuutensa vuoksi patsulia on perinteisesti käytetty tantrajoogan yhteydessä. Patsuliöljy sopii herkästi loukkaantuville ihmisille ja yleensä tasapainottamaan mielialavaihteluita. Patsuli voi auttaa auttaa käsittelemään omaan seksuaalisuuteen liittyvää epävarmuutta ja traumoja. 

Painonpudotukseen sitä on käytetty nestettä poistavien ja ruokahalua vähentävien ominaisuuksien vuoksi. Monessa Aasian maassa sitä on käytetty vastalääkkeenä käärmeen puremiin. Sitä käytetään paljon hajusteena esim. pyykinpesuaineissa, ilmanraikastimissa tai kylpyöljytuotteissa.

Maahantuoja: Aduki Oy

Valmistaja: Aqua Oleum, UK

Ominaisuudet
10 ml pullo
Hinta:6.90 €

Suosittelemme myös

Sitruuna eteerinen öljy, luomu

lemon.jpg&width=280&height=500
Luomulaatuinen versio  Aqua Oleumin sitruunaöljystä.
Sitruunaöljy virkistää, parantaa työtehoa, ruoansulatusta, päänsärkyä, ihon kutinaa.
Sitruunaöljyllä (Citrus limon) on raikas, puhdas ja virkistävä tuoksu, joka japanilaisten tutkimusten mukaan auttaa parantamaan työtehoa. Sitruuna on hyväksi ruoansulatukselle..

Paino: 0.04 kg

Hinta: 7.80 €

Tea tree eteerinen öljy

tea_tree.jpg&width=280&height=500
Tea treella on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen iho-ongelmien hoidossa.
Australialaista Tea tree (Melaleuca Alternifolia) -öljyä voidaan käyttää mm. iho-ongelmiin kuten naarmut, ärtymät, tulehtumat, finnit; hyönteisten puremiin. Huom: Vain ulkoiseen..

Paino: 0.04 kg

Hinta: 9.10 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »