Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Intiaanisokeri

Aitoa täysruokosokeria Andien puhtaasta maaperästä. 800 g pussi.

Intiaanisokeri on valmistettu sokeriruo'osta hellävaraisesti puristamalla ja kuivaamalla, sisältäen sokeriruo'on kaikki tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet. Korvaa valkoisen sokerin. Soveltuu leivontaan ja ruuanlaittoon, puurojen ja myslien päälle, teeveteen, jne.

Pakkauskoko: 800 g

Maahantuoja: Masajo
Alkuperämää: Bolivia

Ominaisuudet

800 g

Intiaanisokeri-täysruokosokeria käytetään normaalin sokerin tapaan, mutta se on parempi vaihtoehto. Sveitsiläisen tutkimustuloksen mukaan päivittäiseen käyttöön suositellaan 50g, eli n.75ml = ¾ dl.
Koska kivennäisaineita on runsaasti, hiilihydraattien määrä on pienempi, ja siksi Intiaanisokeria käytetään vastaavasti enemmän. se on myös tilavuudeltaan kevyempää. Esimerkiksi 2dl kidesokeria vastaa noin 2,5dl Intiaanisokeria.
Intiaanisokeri-täysruokosokerista saa hyvää juomaa jo ihan sellaisenaan veteen sekoitettuna. Se sekoittuu hyvin sekä kylmään että kuumaan veteen. Maun voimakkuuden voi itse säädellä mieleisekseen. Mitä enemmän laittaa täysruokosokeria, sitä vahvemmin aromi maistuu. Makeutta ei tule kidesokerin tavoin lisää. Parhaiten oppii kokeilemalla.
Täysruokosokeri soveltuu erittäin hyvin maitotuotteisiin, esimerkiksi: maitoon, piimään, viiliin, jogurttiin. jne Omena ja Intiaanisokeri sopivat myös erittäin hyvin yhteen. Niistä saa herkullisia jälkiruokia.
Ripottele Intiaanisokeria puuron, murojen, myslin tai muiden sen kaltaisten aamupalojen päälle. Niistä saa hyvän tankkauksen päivälle.
Lähde: www.intiaanisokeri.fi

Lisätietoja

Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, (joka on tarkoitettu ihmisravinnoksi oikein käsiteltynä, ei etanoliksi jota tuotetaan jalostetuilla nopeakasvuisilla lajikkeilla) jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Tämä mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen, jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Tuotteessa ei käytetä minkäänlaisia paakkuuntumisenestoaineita. Tästä syystä joku pussi saattaa tuntua toista kovemmalta. Intiaanisokeri®-täysruokosokerissa on ruokohunajan luonnollinen aromi.

Lähde: www.intiaanisokeri.fi

Hinta:8.50 €