Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bachin kukkaterapia

Sivu 3 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
willow.png&width=280&height=500

White Chestnut (Valkoinen kastanja - Aesculus hippocastanum)

Valkoinen kastanja sopii jatkuvien huolien ja kutsumattomien ajatusten piinamalle ihmiselle, joka käyttää liikaa päätään.
White Chestnut on tarkoitettu pakkomielteen tapaisiin, huolestuttaviin ajatuksiin, joita tuntuu olevan mahdoton kontrolloida. Kärsivät eivät pysty päästämään irti onnettomista tapahtumista..
Hinta: 10.80 €
willow.png&width=280&height=500

Wild Oat (Villikaura - Bromus ramosus)

Villikaurauute on suuren päätöksen edessä jahkailevalle, elämänpolustaan epävarmalle ihmiselle, joka on tyytymätön tämänhetkiseen elämäänsä.
Wild Oat on ihmisille, jotka ovat tulleet elämänsä risteyskohtaan, eivätkä osaa lainkaan valita mitä tehdä. Heillä voi olla kunnianhimoa ja erilaisia lahjoja,..
Hinta: 10.80 €
willow.png&width=280&height=500

Wild Rose (Villiruusu - Rosa canina)

Villiruusua suositellaan luovuttajatyypille, jolla ei ole intoa muuttaa tai parantaa elämäänsä ja joka ei tunne iloa tai halua elää. Villiruusu-uute kohottaa mielialaa ja elämänhalua.
Wild Rose on niille, jotka ovat alistuneet johonkin epämiellyttävään tilanteeseen. Se saattaa olla sairaus, yksitoikkoinen..
Hinta: 10.80 €
willow.png&width=280&height=500

Willow (Paju - Salix vitellina)

Paju sopii kaikkea halveksivalle, katkeralle ja itsesäälissä piehtaroivalle ihmiselle, joka syyttää kaikkia muita ja kaikkea muuta paitsi itseään.
Willow on uute mielipahaan, itsesääliin ja katkeruuteen. Useimmat näistä ihmisistä tuntevat itsensä ajoittain enemmän tai vähemmän hyväksikäytetyiksi; tämä..
Hinta: 10.80 €
123