Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Golden Root - ruusujuurijauhetabletit

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) tunnetaan "Pohjolan ginsenginä"

100% suomalainen tuote, kasvatettu Lapissa ja valmistettu Suomessa!

Pohjolan ruusujuuri kasvaa luontaisesti tunturialueiden kosteikoissa Enontekiön korkeudelta aina pitkin Norjan rannikkoa ja Grönlannissa saakka. Viikingit ja eskimot ovat vuosisatojen ajan käyttäneet ruusujuurta voima- ja virkistymisrohtona, kukkavarren lehtiä on käytetty salaattina tasapainottamaan vatsan toimintaa.

Suomessa ruusujuuren käyttöä on alettu tutkimaan 1930-luvulta alkaen. Ruusujuuri valittiin v. 2003 Suomen rohdoskasviksi.

Ruusujuuren sukunimi Rhodiola tulee kreikan kielestä Rhodon ”ruusu”, joka viittaa ruusun tuoksuun. Golden Root (englanniksi) viittaa juuren arvoon rohtona. Ruusujuurta on käytetty Euroopassa lemmenjuomissa.


Valmistaja Lapin Luonnonyrtit Ky

Ominaisuudet

60 tablettia, vuorokausiannostus 1-2 tabl.
Vahvuus 500 mg/tabl.

Ainesosat

Vaikuttavat aineet:

Ruusujuuressa on haihtuvia öljyjä, joista on löydetty 86 eri aineosaa. Tärkeimpiä ovat
geranioli, rosiridiini, rosariini, rosiini, rosaviini, flavonoidit sekä salidrosidia - nämä vaikuttavat elimistöön tasapainottavasti. Ruusujuuri on kasviantioksidantti.

Lapissa kasvaneissa luonnonkasveissa - myös ruusujuuressa - on tutkimuksissa todettu vaikuttavien aineiden pitoisuuksien olevan korkeimpia.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Tuotteen paino: 42 kg

Hinta:27.00 €