Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mustaherukka marjajauhe

100% suomalainen mustaherukka. Ruokalusikallinen jauhetta vastaa lähes 1,5 dl tuoreita mustaherukoita. Ei lisättyjä sokereita.

Mustaherukassa on runsaasti C- ja A-vitamiineja sekä flavonoleja. Mustaherukassa on runsaasti C- ja A-vitamiineja sekä flavonoleja. Mustaherukan siemenet sisältävät lisäksi gammalinoleenihappoa, E-vitamiinia ja tärkeitä monityydyttämättömiä rasvahappoja. Hyötyvaikutus suurenee kun ne ovat murskatussa muodossa, kuten marjajauheessa.

Lisää marjojen terveysvaikutuksista löydät esimerkiksi tältä Arktiset aromit -sivulta

Käytä esimerkiksi puuroissa, jogurtissa, leipomisessa ja smoothieissa.

Koko: 50 g tai 100 g

Valmistaja: Luontoemo / Natural Nordic

Hinta alk.4.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
50 g4.50 €
100 g8.00 €

Suosittelemme myös

Tervavoide

tervavoide.jpg&width=140&height=250
Tervavoide on luonnontuote ihon kutinaan, ihottumiin, kovettumiin, atooppiselle iholle ja psoriasikseen. Uusi, isompi koko 55 ml!
Tervavoidetta voidaan iho-ongelmien lisäksi käyttää hyttysten hätistämiseen ja rauhoittamaan hyönteisten puremia.  Raaka-aineena käytetään aitoa tervahaudassa poltettua..

Paino: 55 kg

Hinta: 14.00 €

Mustikka marjajauhe

bilberry_100g.jpg&width=140&height=250
100% suomalainen villimustikka. Ruokalusikallinen jauhetta vastaa lähes 1,5 dl tuoreita mustikoita. Ei lisättyjä sokereita. Villinä kasvaneessa mustikassa on runsaasti enemmän terveysvaikutteisia ainesosia viljeltyyn mustikkaan verrattuna. Sisältää esim. E-vitamiinia, kuparia ja mangaania. Käytä esimerkiksi..
Hinta: 6.50 € - 12.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »