Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mustaherukka marjajauhe

100% suomalainen mustaherukka. Ruokalusikallinen jauhetta vastaa lähes 1,5 dl tuoreita mustaherukoita. Ei lisättyjä sokereita. Mustaherukassa on runsaasti C- ja A-vitamiineja sekä flavonoleja. Mustaherukassa on runsaasti C- ja A-vitamiineja sekä flavonoleja. Mustaherukan siemenet sisältävät lisäksi gammalinoleenihappoa, E-vitamiinia ja tärkeitä monityydyttämättömiä rasvahappoja. Hyötyvaikutus suurenee kun ne ovat murskatussa muodossa, kuten marjajauheessa. Käytä esimerkiksi puuroissa, jogurtissa, leipomisessa ja smoothieissa. Koko: 50 g tai 100 g Mustaherukan siemenet sisältävät lisäksi gammalinoleenihappoa, E-vitamiinia ja tärkeitä monityydyttämättömiä rasvahappoja. Hyötyvaikutus suurenee kun ne ovat murskatussa muodossa, kuten marjajauheessa. Käytä esimerkiksi puuroissa, jogurtissa, leipomisessa ja smoothieissa. Koko: 50 g tai 100 g
Hinta alk.4.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
50 g4.50 €
100 g8.00 €

Suosittelemme myös

Hoitoturvepurkki

lehtosuo_hoitoturve.jpg&width=140&height=250
LehtoPeat hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote.
Lehtosuon turve nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Nostamisen jälkeen hoitoturve jauhetaan hyvin hienoksi massaksi. Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan, turpeen antiseptiseen..
Hinta: 20.00 €

Luonnonsavi

whiteclay_50g.jpg&width=140&height=250
Luonnonsavi luonnolliseen kauneudenhoitoon: ympäristöystävällinen vaihtoehto ihonhoitoon sekä hiusten ja hiuspohjan puhdistamiseen. 
Savi sopii kasvonaamioksi, ihon kuorintaan ja hiusten pesuun.

Valkoinen kaoliinisavi on mieto ja sopii normaalille, herkälle ja myös kuivalle iholle sopiva. Se voi..
Hinta: 4.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »