Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Suoraan Suomesta

Suoraan Suomesta

Luontoemo haluaa tukea pientuottajien toimintaa - pienet ponnistavat ja onnistuvat yhdessä! Tälle sivulle keräämme valikoidut tuotteet suomalaisilta pientuottajilta. Muun muassa Sysmän Luomuherkkujen laadukasta luomumysliä löytyy jo ympäri maan monesta elintarvikekaupasta, mutta kovin monesta paikasta..
Eteeriset öljyt/Aromaterapia

Eteeriset öljyt/Aromaterapia

Eteeriset öljyt sisältävät kasveista saatavaa luonnon parantavaa voimaa. Niillä on monia fyysisesti, henkisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia, mm. antiseptisia, tulehduksia estäviä, immuniteettiä vahvistavia, verenkiertoa edistäviä, kipuja lievittäviä; rauhoittavia, virkistäviä, rentouttavia..
Hoito- ja hyvinvointituotteet

Hoito- ja hyvinvointituotteet

Hoito- ja hyvinvointituotteet -kategoria sisältää ihon- ja hiustenhoitotuotteita, hoitoturvetta, luonnonsavea, ja muita hyvinvointituotteita kuten korvakynttilöitä, Mutjutin-kalvohierontavlineitä ja ekokuukautissiteitä,
Homeopatia

Homeopatia

Homeopatialla hoidetaan sairasta ihmistä kokonaisvaltaisesti pelkkien oireiden hoitamisen sijaan. Homeopatia tukee kehon omaa puolustusmekanismia ja parantavia kykyjä sekä tasoittaa sairautta aiheuttavaa epätasapainoa.

Luontoemon valikoimasta löytyy kattavasti sekä Dr Reckewegin yhdistelmävalmisteita..
Kukkauutteet

Kukkauutteet

Kukkauutteita käytetään luonnollisena hoitomuotona mielen tasapainottamiseen, tunne-elämän haastaviin tilanteisiin ja erilaisten asenteiden ja kielteisten tunteiden hallitsemiseen.

Verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Tri Edward Bachin kehittämät kukkauutteet ja suomalaisista kasveista Bachin ohjeiden..
Muut tuotteet

Muut tuotteet

Ne "muut" jotka eivät mene kurkusta alas: akusormukset, piikkimatot, ekokuukautissiteet, jäännöspaloista tehdyt brasilialaiset kangaskorut, kivikorut, korvakynttilät, ja mitä nyt aina keksitään mukaan ujuttaa.
Ravinto

Ravinto

Terveellisiä ja kasviperäisiä luomuelintarvikkeita: hieman vaihteleva valimoima, mutta ainakin Masajon Jaksamisleipää, Intiaanisokeria ja Ruususuolaa, Sysmän Luomuherkkujen mysliä ja kasvisliemijauhetta, pähkinöitä, viherjauheita, yrttejä, teetä ym.
Ravintolisät

Ravintolisät

Ravintolisät - vitamiinit, kivennäisaineet, aminohapot ym - mitä orgaanisempi, sen parempi.
Tarjoukset

Tarjoukset